Music & lights

Dankzij de vooruitziende blik van de heer Franco Sorabella is Music & Lights sinds een kwart eeuw uitgegroeid tot een van 's werelds toonaangevende spelers op het gebied van professionele audio / video / verlichtingstechnologieën. Altijd gericht op de ontwikkeling van professionele a.v.l. systemen en technologieën, onderscheidt het bedrijf zich door de grote productieflexibiliteit en constante investeringen waarmee steeds creatievere en concurrerendere oplossingen geboden worden. Een wereldspeler die dankzij het internationaliseringsproces wereldwijd successen blijft grijpen (aanwezig in meer dan 40 landen). De evolutie van het netwerk en de prestaties van de merken dragen bij aan een dynamischer proces van innovatie en ontwikkeling van het bedrijf en zijn producten.

Met de merken DAD, ProLights, ArchWork, ProTruss, ProAudio en GDE, elk gerelateerd aan specifieke marktprofielen en professionals, biedt Music & Lights de beste opties en uitvoeringen die tegenwoordig beschikbaar zijn. Voortdurend contact met distributeurs en specialisten in de showbusiness laat toe om de ontwikkeling van productlijnen te inspireren, gericht op een hoog niveau van bouwkwaliteit en geavanceerde technologie.

Producten

Als leverancier van alle productlijnen van Music & Lights leveren wij alle producten.

 

Kijk op musiclights.it voor alle producten van Music & Lights. De producten kunnen wij meestal binnen één week vanuit Italië leveren.