Evenementen & theater

Licht, geluid, FX of video voor grote en kleine evenementen of theaters; wij leveren graag een totaal pakket, maar ook voor dry-hire kunt u bij ons terecht.


PERSONEEL

Heeft u hulp nodig bij het technisch realiseren van uw ideeën of met spoed extra versterking nodig op de korte of langere termijn? Spotlights Crew Support is onderdeel van Spotlights AV en richt zich op het uitzenden, detacheren en werven van ondersteunend personeel voor de theater- en evenementenbranche. Ons personeelsbestand bestaat o.a. uit allround-, decor-, licht- en AV-technici, stagehands & voorstellingleiders die het vak begrijpen en sociaal sterk zijn.


Presentaties & conferenties

Technische ondersteuning bij presentatie's of conferentie's is een erg belangrijk element. Wij verhuren uitsluitend professionele materialen en onze medewerkers zijn professionals die het vak begrijpen. Zo kunt u zich richten op de presentatie zonder zorgen.


IT

U kunt bij ons ook terecht voor het inhuren van IT apparatuur. Met onze specialisten op het gebied van IT en servermanagement is niets te gek!


Verkoop

Verkoop van losse producten of vaste installatie op locatie? Geen enkel probleem! We houden van kwaliteit en zullen u altijd een passend aanbod doen met de nieuwste innovaties.

 

Bekijk hier de lijst met merken die wij leveren.

 


Vaste installatie

Vaste installatie in uw horecagelegenheid, evenementenlocatie of vergaderzaal? Het ontwerpen en installeren is voor ons geen enkel probleem.