DPA MICROPHONES

Het ontwerpen van microfoons met geweldig geluid, uitzonderlijke consistentie en uitstekende duurzaamheid is geen gemakkelijke opgave. DPA Microphones maakt gebruik van meer dan zes decennia ervaring van wereldklasse op het gebied van microfoonontwerp. Deze geschiedenis begint in de jaren 1950, toen onze voorganger, Brüel & Kjær, de eerste, nauwkeurig nauwkeurige meetmicrofoons ontwikkelde. Tegenwoordig vormen geluidssuperioriteit en technische innovatie nog steeds de kern van alles wat ze doen. In 1992 verlieten twee ondernemersgeesten, Ole Brøsted Sørensen & Morten Støve, Brüel & Kjær en begonnen een transformatie die tot op de dag van vandaag gevolgen heeft voor de audio-industrie. Ze hebben de bekendste en nauwkeurigste meetmicrofoons ter wereld omgetoverd tot de duidelijkste, meest waarheidsgetrouwe pro-audiomicrofoons die u vandaag kunt kopen. De d: dicate ™ 4006 was een van de eerste opnamemicrofoons die DPA ontwikkelde en is nog steeds een van de meest geliefde opnamemicrofoons ter wereld. Na het horen van DPA-opnamemicrofoons begonnen professionele geluidstechnici in andere segmenten DPA op te merken. De theatermarkt had met name behoefte aan een oplossing die, hoewel hij nog steeds helder geluid vastlegde, flexibel en gemakkelijk te verbergen was. Rond dezelfde tijd boekten Deense bedrijven verbazingwekkende vooruitgang in de technologie van hoorapparaten; gericht op het creëren van beter geluid in kleinere pakketten. Om de competenties te verkrijgen die nodig zijn om deze taak te volbrengen, werkte DPA samen met de Deense fabrikant van gehoorapparaten, Muphone. Met deze vaardigheden op zijn plaats, minimaliseerde DPA de capsulegrootte tot een miniatuurpakket dat zo helder klonk en toch onopvallend was, dat het creatieve expressie op het podium kon ondersteunen. Nadat de capsule was geperfectioneerd, begon men met het maken van headsetversies van de miniatuurmicrofoons. Na jaren van gedeeld succes zijn DPA en Muphone in 2005 gefuseerd.

In de afgelopen tien jaar heeft DPA unieke microfoonoplossingen ontwikkeld die nieuwe segmenten van de markt aanspreken en de specificaties van de productportfolio verbeteren. Sinds 2015 heeft DPA zijn focus op de ontwikkeling van nieuwe producten geïntensiveerd en zijn investeringen in O&O verhoogd. Miniatuur microfoons, flexibele headsets en eersteklas vocale microfoons zijn enkele van de oplossingen die de audiowereld door de jaren heen hebben veranderd.

Producten

Als leverancier van DPA Microphones leveren wij alle producten.

 

Kijk op dpamicrophones.com voor alle producten van DPA Microphones. De producten kunnen wij meestal binnen enkele dagen leveren.